Wiatry przystankowe - inwestycja na długie lata
Jeśli w Twojej miejscowości stoicie przed wyborem elementów małej architektury warto zastanowić się jaką przestrzeń pragniecie stworzyć. Wiatry przystankowe, kosze, tablice informacyjne - wszystkie te elementy będą służyć społeczeństwu na długie lata, warto podjąć rozsądną decyzję.
2019-07-03, 08:08

Wiatry przystankowe - o czym pomyśleć przed dokonaniem wyboru

Inwestycja w zarządzanie przestrzenią miejską to duży koszt i zarazem ingerencja w kształtowanie otoczenia. Warto więc przemyśleć dobrze podejmowaną decyzję, aby elementy architektury małej były solidnie wykonane, z wysokiej jakości materiałów, tak aby mogły służyć przez lata, zachowując swój wygląd. Takie elementy jak kosze na śmieci, wiaty przystankowe, tablice informacyjne powinny być wybrane w stylu, który będzie się wpasowywał w całą przestrzeń miasta.

Wiatry przystankowe - oferta producenta Krosstech

Jako polski producent stawiamy na jakość materiałów, z których wykonujemy produkty oraz precyzję wykonania. Dla nas ma znaczenie także design. Dlatego wiaty przystankowe oraz inne elementy, które wykonujemy cechują się długim stanem użytkowania bez zniszczeń oraz ładnym wyglądem.

wiaty przystankowe - architektura miejska

Kilka słów o firmie Krosstech

Głównym produktem, który produkuje i sprzedaje firma Krosstech to głównie elementy związane z przechowywaniem rowerów na przykład stojaki na rower, półki na rower do garażów. Drugą grupą produktów są elementy architektury małej, jak na przykład wiaty przystankowe.

wiatry przystankowe - jak wybrać?