Jednostronny stojak na hulajnogi 6 stanowisk - już dostępny w naszej ofercie!
Hulajnogi stały się w ostatnim czasie bardzo popularnym środkiem transportu. Dlatego wychodząc na przeciw temu trendowi, naszą ofertę wzbogaciliśmy o jednostronny stojak na hulajnogi 6 stanowisk. Takie stojaki mogą być użyteczne i atrakcyjne w wielu publicznych miejscach, jak na przykład sklepach, centrach handlowych oraz firmach usługowych.
2020-06-26, 13:53

Solidny jednostronny stojak na hulajnogi 6 stanowisk

Ten jednostronny stojak na hulajnogi 6 stanowisk wykonany został z wysoką starannością o szczegóły. Materiał, z którego został wyprodukowany to wysokiej jakości stal. Zaprojektowany został w taki sposób, aby komfort użytkowania był jak największy. Idealnie nada się do przestrzeni miejskiej, takiej jak parki, szkoły, przychodnie i urzędy. Dostępny jest w dwóch wersjach. Jedna z nich jest to wersja do przykręcenia, a druga do wbetonowania.

jednostronny stojak na hulajnogi 6 stanowisk

Spersonalizowana oferta dostępna na indywidualne zamówienie

Jednostronny stojak na hulajnogi 6 stanowisk jest dostępny w naszym sklepie online. Jednak jeśli masz specyficzne wymagania odnośnie wyglądu i projektu stojaka możesz je złożyć w naszej firmie. Zaprojektujemy i wykonamy spersonalizowany stojak tylko dla Ciebie. Sprawdź więcej informacji  na naszej stronie internetowej i skontaktuj się z nami! Jednostronny stojak na hulajnogi 6 stanowisk czeka na Ciebie!